Stichting Link2Work iedere woensdag podcast op het RDC

In het nieuwe schooljaar 2020 / 2021 is Stichting Link2Work iedere woensdag aanwezig op het Rotterdam Designcollege. Hier gaan ze workshopsgeven en ook zullen er podcasts worden opgenomen.

De podcasts passen in de lijn van Stichting Link2Work. Centraal staan empowerment en het idee ‘Jij mag er zijn.’ Met de podcasts is de stichting een luisterend oor voor de jonge deelnemers en geeft ze een podium waar de tieners wat over zichzelf kunnen vertellen.

Verschillende onderwerpen passeren dus de revue. Het kan gaan over de actualiteit, leven in Rotterdam in corona-tijd, of het kan heel persoonlijk gaan over waar iemand zichzelf ziet staan over een paar jaar.

Belangrijk is ook te benadrukken dat de stichting kan sturen en stimuleren. Marco Kranenburg: ‘Het is belangrijk voor jongeren om een goed netwerk te hebben, en daar dragen wij aan bij.’

De podcasts en woensdagmiddagen worden aangevuld met verschillende evenementen waar de jongeren leren organiseren en met professionals leren netwerken.

Lees verder!

er is meer

Link2Work is verhuisd!

Link2Work begeeft zich in het derde jaar van haar door ontwikkeling. En desondanks gaan we dit jaar succesvol opleveren. Ooit vanachter een bureau begonnen verhuist

Luister mee!

Mediacafé is een podcast waarin jongeren, ondernemers en docenten met elkaar in gesprek gaan over actuele onderwerpen. Elke week bespreken ze een nieuw thema; van Corona tot aan tips voor jouw netwerkvaardigheden.

Wij zijn naast Spotify ook te beluisteren op: