Samenwerken is kracht

Over ons

Wat maakt Link2Work?

"Iedere jongere heeft het recht om zich te ontwikkelen."

In Rotterdam wonen zo’n 13.000 kwetsbare jongeren tussen de 15 en 27 jaar (zie NBS cijfers 2016). 52,4% daarvan valt uit (volgens het Nederlands Jeugd Instituut) en komt zonder baan en startkwalificatie te zitten. Dat is bovengemiddeld in Nederland.

Veel van deze jongeren hebben een migratieafkomst en te maken met multi-problematiek. Daardoor beheersen ze de Nederlandse taal vaak onvoldoende, hebben ze een achterstand ten opzichte van anderen en geen toegang tot vereiste kennis of een relevant netwerk.

Ontmoet ons team

... Maar het zijn onze deelnemers die de projecten dragen

Link2Work hecht waarde aan haar integriteit. Daarom verlangt zij van al haar medewerkers dat zij beschikken over een VOG-verklaring.

Marco Kranenburg

Projectleider

Faith

Management Assistent
Topper

Rick Murg

Verbinder onderwijs

Jessica van Ooijen

Jongerencoach

Shane Kalloe

Relatiebeheer/ Vertrouwenspersoon

Sadik Ayaz

Jongerenspecialist
Top coach

Megan Stewart

Crossmediale Communicatie

Joelle

teamlid
Top coach

Trots doen we een greep uit onze jongerenpool

Renzo Josepha

Jongerencoach

Claudia

Stagiair gastvrouw

Jerecia

Gastvrouw evenementen

Suleman I.

Jongeren ambassadeur

Link2Work netwerk Traject - loopbaan oriëntatie

stage en werk

personal coaches

Ons team is dagelijks bezig het allerbeste uit de deelnemers te vinden en te halen om ze startklaar te maken op een droombaan in de maatschappij.

Stage of deelnemen?

Onze deur staat open voor iedere scholier of student. Of die stage wil lopen of aan onze evenementen mee wil doen. Ook zijn onze projecten gemakkelijk implementeerbaar in een schoolomgeving.

BCreated with Sketch.

groot netwerk

Alles komt bij elkaar tijdens onze evenementen. De jongeren hebben het voorbereid en leren in de praktijk. Ook gaan zij de ontmoeting aan met professionals. Een ontmoeting voor beiden waardevol.

Meld je vandaag aan en word member van Link2Work

sta op. ontmoet. netwerk .

Zet de eerste stap nu!

ga het netwerkavontuur aan

Voorheen was Link2Work vooral gericht op preventie, terwijl wij de komende jaren deels willen inzetten op repressie door reeds uitgevallen jongeren te laten deelnemen aan het programma. Tevens willen wij (v)mbo leerlingen, waaronder ISK-leerlingen, laten participeren tijdens de activiteiten. Tot slot betrekken wij oudere buurtbewoners en daklozen als subdoelgroep bij de activiteiten, omdat zij met weinig extra moeite kunnen profiteren van onze activiteiten.

© 2023 Stichting Link2Work – All Rights Reserved

Luister mee!

Mediacafé is een podcast waarin jongeren, ondernemers en docenten met elkaar in gesprek gaan over actuele onderwerpen. Elke week bespreken ze een nieuw thema; van Corona tot aan tips voor jouw netwerkvaardigheden.

Wij zijn naast Spotify ook te beluisteren op: