Financierders

Netwerklunches Vrijdagmiddag Couscous

We zijn een non profitorganisatie. Zonder financiële hulp kunnen wij dus niet bestaan. We zijn dan ook blij dat wij ondersteund worden door organisaties zoals de Rotary Club Rotterdam, de gemeente Rotterdam, het Postcode Loterij Buurtfonds, de Rabo Foundation, het VSBFonds, het Oranje Fonds en het Sint Laurensfonds.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Voortgekomen uit de ruim tweehonderd  jaar oude ‘Maatschappij Tot Nut van ’t Algemeen’, zet het zich in om alle burgers bij de samenleving te betrekken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar € 26 miljoen donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

 

Sint Laurensfonds ondersteunt projecten in Rotterdam en directe omgeving gericht op het opvangen, versterken en maatschappelijk verbinden van kwetsbare personen. Speerpunten in ons bestedingsbeleid zijn het doorbreken van het sociaal isolement van ouderen en het versterken van de ontwikkeling van kwetsbare jeugd. Nieuwe initiatieven maar ook bestaande projecten die hier op aanhaken kunnen een beroep op ons doen.

Link2Work is verhuisd!

Link2Work begeeft zich in het derde jaar van haar door ontwikkeling. En desondanks gaan we dit jaar succesvol opleveren. Ooit vanachter een bureau begonnen verhuist

Lees verder »

Op volle toeren

Nu er weer versoepelingen zijn, nemen de activiteiten toe. Link2Work komt voor de zomervakantie met een actieve reeks aan activiteiten. En niet te vergeten de

Lees verder »

Duizendste maaltijd bezorgd!

Wat een mijlpaal! Zie sfeerimpressie van afgelopen donderdag! Toen overhandigde wethouder Moti de 1000-ste maaltijd. In samenwerking met VCZuidrand verzorgen wij wekelijks 100 maaltijden aan

Lees verder »

Ook hebben we een crowdfundingsactie georganiseerd waarbij vele private donateurs ons geholpen hebben. Wij bedanken iedereen voor alle steun en hoop dat wij hierop kunnen blijven rekenen.

Kennis is macht, maar kennis delen.. is kracht!

ontmoeten en netwerken

Luister mee!

Mediacafé is een podcast waarin jongeren, ondernemers en docenten met elkaar in gesprek gaan over actuele onderwerpen. Elke week bespreken ze een nieuw thema; van Corona tot aan tips voor jouw netwerkvaardigheden.

Wij zijn naast Spotify ook te beluisteren op: