Barista koffiemachine voor Wijkrestaurant

Dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne kan het wijkrestaurant van stichting Link2Work i.s.m. het Rotterdam Designcollege van start. De stichting haalde maar liefst € 2.800,- op voor een koffiemachine, het laatste dat nodig was om het wijkrestaurant te openen. 

Waarom dit initiatief? 

In het Wijkrestaurant brengt Link2Work jongeren in contact met ondernemers door middel van netwerkbijeenkomsten. Link2Work ondersteunt in het contact, zodat de jongeren en ondernemers elkaar verder kunnen helpen. Het restaurant is ook een leerwerkbedrijf waar jongeren werkervaring kunnen opdoen. Het restaurant biedt een hapje en drankje aan tegen de kostprijs, zodat ook minder vermogende buurtbewoners hiervan kunnen genieten. Met een Baristo-apparaat wil Link2Work kwetsbare buurtbewoners voorzien van een gratis kopje koffie. 

Om dit te verwezenlijken, heeft Link2Work via een crowdfundingsactie voor een Baristo-apparaat gezorgd. Er was duidelijk veel animo voor. Sponsoren doneerden maar liefst € 2.800,-. Dat is € 300,- meer dan het oorspronkelijke doel! 

‘Dit betekent erg veel voor ons, want op deze manier kunnen wij iets goeds doen voor jongeren en de kwetsbare buurtbewoners onder ons,’ aldus Marco Kranenburg, projectleider Link2Work. 

Wat doet Link2Work nou precies? 

Link2Work steunt jongeren in het vinden van een netwerk. Daarmee wil de stichting voorkomen dat ze later uitvallen. Daarom organiseert dit bedrijf meerdere projecten waarbij ze een handje kunnen helpen, zoals bij dit prachtige initiatief. 

Bedankt! 

Link2Work wil iedereen bedanken die voor dit prachtige bedrag heeft gezorgd! 

Lees verder!

er is meer

Link2Work is verhuisd!

Link2Work begeeft zich in het derde jaar van haar door ontwikkeling. En desondanks gaan we dit jaar succesvol opleveren. Ooit vanachter een bureau begonnen verhuist

Luister mee!

Mediacafé is een podcast waarin jongeren, ondernemers en docenten met elkaar in gesprek gaan over actuele onderwerpen. Elke week bespreken ze een nieuw thema; van Corona tot aan tips voor jouw netwerkvaardigheden.

Wij zijn naast Spotify ook te beluisteren op: