Het event zonder datum

Leuk dat je op de pagina van het event zonder datum terecht bent gekomen. Graag leggen wij je uit hoe je aan dit feest kan deelnemen met of zonder de TikTok-Challenge. Je kan op twee manieren deelnemen aan het evenement. Je kan je gewoon inschrijven en dan loten we je in. Daarvoor hoef je alleen maar je voornaam en e-mailadres op te geven via dit inschrijfformulier.
Maar, wil je extra kans maken? Doe dan mee met de TikTok-challenge. Maak een leuke TIKTOK-filmpje dat past bij Rotterdam en verbondenheid. Geef aan in het formulier waar wij jou en je leuke filmpje kunnen vinden op TIKTOK, zodat we je clip kunnen beoordelen. Je TIKTOK-filmpje geef je de hashtag #birl010 Hoe werkt de TikTok-challenge?

Uiteraard doe je mee wanneer je je opgeeft. Maar je verhoogt je kans als je zelf TikTok filmpjes instuurt. Heb je geen idee hoe? Zelf maken we ook TIKTOK-vlogs op het TIKTOK-account: @back_into_real_life We gaan er nog meer maken. Het zou leuk zijn als je ons volgt.... Daarvoor scan je deze afbeelding.
Om je in de stemming te brengen, hebben we al het volgende filmpje gemaakt. Iedere week kan je ook zelf je TIKTOK maken. Dat doe je door je in te schrijven via het formulier en bij je TIKTOK-film de hashtag #birl010 te vermelden. Leuke onderwerpen waarop je punten scoort, zijn: • RotterdammerT-schap • Gelijke kansen voor iedereen • Het nieuwe normaal en anti-geweld
Na de zomervakantie maken we elke week een winnaar bekend op TikTok. Die mag aan het evenement zonder datum meedoen. Deze persoon krijgt nog een extra kaartje om zijn maatje mee te nemen. Na 12 weken trekken wij de hoofdwinnaar die nog een extra prijs kan winnen. Wij hebben ons best gedaan om echt wat leuks voor je te vinden om te winnen. Je zal er van genieten, maar om die hoofdprijs te winnen, moet je wel minimaal 3 filmpjes hebben ingezonden. De hoofdprijs reiken we op het evenement zonder datum uit.
Je mag meedoen aan deze challenge als je: • Minimaal 13 jaar oud bent • Niet stemt op je eigen TikTok-filmpje • Gewoon netjes en tof bent bij de inzending
Super dus als je meedoet en je eigen TikTok-challenge meestuurt.

De handleiding vind je hier.
Heel veel succes namens: Renzo, Shane en Marco en het hele Link2Work-team!