Cateringbedrijf

Daklozen, ouderen, ondernemers of ambtenaren? Alle Rotterdammers zijn welkom aan tafel van het Link2Work-cateringbedrijf. Onze jonge deelnemers leren hier in de dynamiek van een lunchroom/restaurant een maaltijd op te dienen. Ook doen ze organisatorische en communicatieve vaardigheden op.

De blauwdruk van het cateringbedrijf ontwikkelt Link2Work in nauwe samenwerking met de afdeling Food Design, Horeca & events van het Rotterdam Designcollege.‚Äč

Ik wil graag leren in het cateringbedrijf

Stuur dan een korte motivatie naar marco@link2work.nl

Ik kom graag als gast (max. 8 zitplaatsen)

Boek uw reservering via aantafel@link2work.nl

Ik doe graag een donatie


Sponsor een bord
sponsoreenbord@link2work.nl

Verbinding en ontmoeting:
Binnen het cateringbedrijf staat verbinding centraal. Alle RotterdammerTs ontmoeten hier elkaar in een setting waarin onderlinge solidariteit, zorg en sociale veiligheid wordt gestimuleerd. In de lunchroom/het restaurant dienen deelnemers een maaltijd op voor bijv. daklozen of ouderen. Ze gaan met elkaar het gesprek aan om te leren van de ontmoeting.

Sturing en coaching:
De lunchroom is een ervaringsplek voor onze jonge deelnemers waarin ze niet alleen leren wat het is om in een lunchroom of restaurant te werken. Ook brengen wij ze netwerk- en communicatieve vaardigheden mee. Die passen ze ter plaatse toe op de werkvloer en coachen wij ze op.