Vorige slide
Volgende slide

U bent Rotterdammer met een goede staat van dienst of heeft een succesvolle onderneming. Sowieso heeft u een goed en groot netwerk in en rondom Rotterdam.

U weet nog hoe het was om jong te zijn en dat allemaal niet te hebben. Dus u wilt uw kennis en netwerk graag delen met jongeren die net zoals u vroeger, niet wisten hoe verder te gaan.

Of u bent op zoek naar jong talent; in dienst, op stage of op vrijwillige basis. Of de doelgroep van uw bedrijf zijn jongeren en u bent benieuwd hoe zij denken en zich gedragen zodat uw bedrijf daarop in kan spelen. Jongeren staan te springen om met u in contact te komen. Of u hen nu een tip geeft over ondernemer zijn, een sollicitatiegesprek aanbiedt of gewoon hun mening vraagt: het brengt jongeren een stuk verder in hun toekomst en geeft hen een glimlach op hun gezicht.

Goede gesprekken
en nieuw inzicht

Ontmoet toekomstig
talent

MVO

Link2Work kan u verbinden met de jongeren die u zoekt, direct of bij netwerkbijeenkomsten. Dit kan eenmalig, of op reguliere basis in een coachingstraject. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze netwerkbijeenkomst de Vrijdagmiddag Couscous